Crevettes sautées au porto

Crevettes sautées au porto

4.6 188 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 portions

Składniki

  • 15 g de feuilles de coriandre fraîche
  • 40 g d'huile d'olive
  • 4 gousses d'ail
  • 600 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées fraîches ou surgelées
  • 1 c. à café de sel
  • 1 piment oiseau frais épépiné
  • 20 g de porto

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1915.5 mg
Białko 47.5 g
Kalorie 1926.5 kJ / 461 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 14.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...