Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil

Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil

3.7 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de persil plat frais équeuté
  • le zeste de 2 oranges non traitées
  • 1 c. à soupe de son d'avoine
  • 6 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 500 g d'eau
  • 400 g de chou-fleur en fleurettes
  • 200 g de brocoli en fleurettes
  • 4 pavés de cabillaud, sans peau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 31 g
Kalorie 1363 kJ / 327 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...