Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil

Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • de persil plat frais équeuté
    1 bouquet
  • le zeste de 2 oranges non traitées
  • de son d'avoine
    1 c. à soupe
  • d'huile d'olive et 1 filet
    6 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau
    500 g
  • de chou-fleur en fleurettes
    400 g
  • de brocoli en fleurettes
    200 g
  • pavés de cabillaud, sans peau
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 327 kcal / 1363 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...