Taboulé aux fruits de mer

Taboulé aux fruits de mer

4.9 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de poivron rouge coupé en morceaux
    100 g
  • de poivron vert coupé en morceaux
    100 g
  • de fenouil coupé en morceaux
    100 g
  • d'échalotes
    30 g
  • de persil frais, équeuté
    10 brins
  • de coriandre fraîche
    5 brins
  • de concombre coupé en brunoise
    100 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'eau
    200 g
  • de moules fraîches, préalablement nettoyées
    350 g
  • de coques fraîches, préalablement dégorgées
    350 g
  • de graines de couscous moyennes
    250 g
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de crevettes cuites, décortiquées et coupées en morceaux
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 246.2 kcal / 1041.8 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 5 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 123.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...