Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

5.0 2 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La marinade et les papillotes de turbot aux petits légumes
  • 80 g d'huile d'olive
  • ¾ de c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 4 filets de turbot (120-200 g chacun)
    4 filets de poisson blanc, (120-200 g chacun)
  • 1 citron jaune non traité
  • 200 g de légumes variés (carotte, courgette, branche de céleri, navet par ex.), coupés en morceaux (3 cm)
  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles (3 mm)
Le coulis de fruits rouges
  • 600 g de fruits rouges frais variés
  • 250 g de vin blanc
  • 10 g de rhum
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • 50 g de sucre en poudre

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 593 mg
Białko 28 g
Kalorie 2767 kJ / 661 kcal
Tłuszcz 29 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 51 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...