Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

Papillote de turbot et petits légumes - Coulis de fruits rouges

5.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

La marinade et les papillotes de turbot aux petits légumes
  • d'huile d'olive
    80 g
  • de sel
    ¾ de c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • filets de turbot (120-200 g chacun)
    4
    4 filets de poisson blanc, (120-200 g chacun)
  • citron jaune non traité
    1
  • de légumes variés (carotte, courgette, branche de céleri, navet par ex.), coupés en morceaux (3 cm)
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles (3 mm)
    400 g
Le coulis de fruits rouges
  • de fruits rouges frais variés
    600 g
  • de vin blanc
    250 g
  • de rhum
    10 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 661 kcal / 2767 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 29 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 10.5 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Sód 593 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...