Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 - 180 g de radis roses, avec les fanes
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 220 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 120 g de lait
-
1
c. à café de bouillon de légumes en pâte
lub 1 cube de bouillon de légumes - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g d'agar-agar
- 100 g de fromage de chèvre frais
- 50 g de yaourt à la grecque
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 724 kJ / 173 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 610 mg
Alternatywne przepisy
Mille-feuille de pomme à la mâche et aux noix
15 Min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Terrine de betteraves et de fromage de chèvre
1 Std. 45 Min
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20min
Gaspacho de carotte
1h 40min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Verrines de crème d'asperges
2h 35min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Cheesecake aux radis
3h 35min
Cannelés au thon
40min
Madeleine fourrée roquefort-lardons
25 min