Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre

Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre

4.2 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
6 portions

Składniki

  • de radis roses avec les fanes
    160 - 180 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    5 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    220 g
  • de lait
    120 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
    1 cube de bouillon de légumes
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'agar-agar
    2 g
  • de fromage de chèvre frais
    100 g
  • de yaourt à la grecque
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 173 kcal / 724 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 4 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 610 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...