Huîtres chaudes aux légumes et curry

Huîtres chaudes aux légumes et curry

4.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

Les huîtres chaudes
  • d'eau
    150 g
  • huîtres
    12
  • de gros sel
    500 g
La fondue de carotte et poireau au curry
  • de poireau coupé en morceaux
    150 g
  • de carotte coupée en morceaux
    80 g
  • de beurre
    30 g
  • de sel
    2 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de pâte de curry thaï jaune doux
    1 c. à café
  • de crème liquide 35% m.g.
    30 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 38.9 kcal / 161.8 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 3.2 g
Węglowodany 1.6 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Sód 94.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...