Huîtres chaudes aux légumes et curry

Huîtres chaudes aux légumes et curry

4.9 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
12 pièces

Składniki

Les huîtres chaudes
  • 150 g d'eau
  • 12 huîtres
  • 500 g de gros sel
La fondue de carotte et poireau au curry
  • 150 g de poireau coupé en morceaux
  • 80 g de carotte coupée en morceaux
  • 30 g de beurre
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre fraîchement moulu
  • 1 c. à café de pâte de curry thaï jaune doux
  • 30 g de crème liquide 35% m.g.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 94.4 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 161.8 kJ / 38.9 kcal
Tłuszcz 3.2 g
Błonnik 0.6 g
Tłuszcz nasycony 1.9 g
Węglowodany 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...