
Wersje kompatybilne
Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 filet mignon de porc (800 g env.)
- 1 feuille de sauge fraîche
- 8 brins de persil frais équeutés
- 3 traits de sauce de soja
- 1 c. à café de cognac
- 180 g de chair à saucisse
- 7 pruneaux dénoyautés
- 7 abricots secs dénoyautés
- 30 g de cerneaux de noix
- 30 g de pignons de pin
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
- 10 tranches fines de poitrine fumée
- 60 g d'oignon coupé en deux
- 4 brins de coriandre fraîche équeutés
- 1 c. à soupe d'huile d'olive et 10 g pour la poêle
- 200 g de gnocchi
- 400 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 791 kcal / 3296.3 kJ
- Białko
- 59 g
- Tłuszcz
- 47.8 g
- Węglowodany
- 30 g
- Błonnik
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Sód
- 1281.8 mg