Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale

Filet mignon de porc farci de fruits secs, garniture automnale

4.4 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • filet mignon de porc (800 g env.)
    1
  • feuille de sauge fraîche
    1
  • de persil frais équeutés
    8 brins
  • de sauce de soja
    3 traits
  • de cognac
    1 c. à café
  • de chair à saucisse
    180 g
  • pruneaux dénoyautés
    7
  • abricots secs dénoyautés
    7
  • de cerneaux de noix
    30 g
  • de pignons de pin
    30 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poitrine fumée
    10 tranches fines
  • d'oignon coupé en deux
    60 g
  • de coriandre fraîche équeutés
    4 brins
  • d'huile d'olive et 10 g pour la poêle
    1 c. à soupe
  • de gnocchi
    200 g
  • d'eau
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 791 kcal / 3296.3 kJ
Białko 59 g
Tłuszcz 47.8 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 13 g
Sód 1281.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...