Wersje kompatybilne
Thaise salade met pindadressing (vegan, glutenvrij)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pindadressing
- 4 teentjes knoflook
- 10 g verse gember
- 50 g pindakaas
- 20 g vers geperst limoensap
- 30 g honing
- 20 g vissaus
- 10 g sesamolie
- 10 g sriracha saus (opcjonalnie)
- 50 g kokosmelk
Salade
-
150
g rode kool, in stukken (5 cm)
lub 150 g kool, in stukken (5 cm) - 250 g rode paprika's, in stukken (5 cm)
- 250 g mangowangen, niet te rijp, in stukken (5 cm)
- 5 g verse muntblaadjes
- 5 g verse korianderbladeren, in stukken (2 cm)
- 50 g lente-uien, in stukken (2 cm)
Garnalen
- 4 el zonnebloemolie
- 400 g gepelde garnalen
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1758.2 kJ / 420.2 kcal
- Białko
- 19.6 g
- Węglowodany
- 29.9 g
- Tłuszcz
- 25.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.2 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 1561.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Avocadotartaar met ei en zalm
45 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Courgettesoep met munt
35min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1h 30min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2 godz. 50 min
Boekweit met champignons
25min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Mexicaanse limoensoep
40min