Urządzenia i Akcesoria
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
Pindadressing
-
teentjes knoflook4
-
verse gember10 g
-
pindakaas50 g
-
vers geperst limoensap20 g
-
honing30 g
-
vissaus20 g
-
sesamolie10 g
-
sriracha saus (opcjonalnie)10 g
-
kokosmelk50 g
Salade
-
150 g kool, in stukken (5 cm)rode kool in stukken (5 cm)150 g
-
rode paprika's in stukken (5 cm)250 g
-
mangowangen niet te rijp, in stukken (5 cm)250 g
-
verse muntblaadjes5 g
-
verse korianderbladeren in stukken (2 cm)5 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)50 g
Garnalen
-
zonnebloemolie4 el
-
gepelde garnalen400 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1561.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1758.2 kJ /
420.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aan tafel in 30 minuten
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
No ratings
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Falafel met rode bieten hummus
20 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min
Thaise burgers
35 min
Vitello tonnato
13 h
Zoetzure tempé
50 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50 min