Urządzenia i Akcesoria
Thaise salade met pindadressing (glutenvrij)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 porties
Składniki
Pindadressing
-
teentjes knoflook4
-
verse gember10 g
-
pindakaas50 g
-
vers geperst limoensap20 g
-
honing30 g
-
vissaus20 g
-
sesamolie10 g
-
sriracha saus (opcjonalnie)10 g
-
kokosmelk50 g
Salade
-
150 g kool, in stukken (5 cm)rode kool in stukken (5 cm)150 g
-
rode paprika's in stukken (5 cm)250 g
-
mangowangen niet te rijp, in stukken (5 cm)250 g
-
verse muntblaadjes5 g
-
verse korianderbladeren in stukken (2 cm)5 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)50 g
Garnalen
-
zonnebloemolie4 el
-
gepelde garnalen400 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1561.2 mg
Białko
19.6 g
Kalorie
1758.2 kJ /
420.2 kcal
Tłuszcz
25.9 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
29.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Aan tafel in 30 minuten
12 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30 min
Boterhammen met spinazie pesto
1 godz. 55 min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Brak ocen
Dressing van mosterd-balsamicoazijn
10 min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 godz. 20 min
Boemkool buffalo hapjes
35 min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 godz. 35 min
Fruitige saladedressing
5 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1 godz.
Kleverige sesamkip
40 min