Wersje kompatybilne
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g hazelnoten
- 150 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 300 g uien, in vier gesneden
- 20 g teentjes knoflook
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 200 g couscous
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 600 g water
- 200 g wortelen, in schijfjes (5 mm)
- 200 g courgettes, in schijfjes (7-10 mm)
- 150 g rode paprika, in hapklare brokjes
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 200 g feta kaas, in kleine blokjes (5 mm)
- olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 2 tl verse peterselie, gehakt, als garnituur (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 12.4 g
Alternatywne przepisy
Moussaka met linzen
2h 20min
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Geluksbal-raketspiezen
Brak ocen
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50min
Perziken en pruimen 'Cobbler'
1h
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Glutenvrij Focacciabrood
1h
Glutenvrij chocoladebrood
1h 10min
Salade met kip en spelt
1 Std. 15 Min
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Mediterraanse parelgerstrisotto
1h