Wersje kompatybilne
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g hazelnoten
- 150 g gedroogde abrikozen, ontpit
- 300 g uien, in vier gesneden
- 20 g teentjes knoflook
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 200 g couscous
- 1 volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
- 600 g water
- 200 g wortelen, in schijfjes (5 mm)
- 200 g courgettes, in schijfjes (7-10 mm)
- 150 g rode paprika, in hapklare brokjes
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- 200 g feta kaas, in kleine blokjes (5 mm)
- olijfolie, plus extra om te besprenkelen
- 2 tl verse peterselie, gehakt, als garnituur (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 37 g
- Błonnik
- 12.4 g
Alternatywne przepisy
Koolsoep
50 min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 dk
Chai-theepoeder
15 dk
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20 min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Eieren in falafel korst met yoghurtsaus
Brak ocen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55 min
Vegetarische bonenburger
1h 20min
Flatbread gevuld met mozzarella
45 min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40 min