Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
lub 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
lub 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 455.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poedersuiker
5 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Lamscurry
1 Std.
Aardappelpuree en merguez
Brak ocen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 Std. 30 Min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Oranje gekleurde eieren
Brak ocen
Huzarensalade
25 Min
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1 Std. 10 Min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Koken van basmatirijst
35 Min
Hongaarse champignonsoep
30 Min