Met champignons gevulde aardappelkoekjes
TM6 TM5 TM31

Met champignons gevulde aardappelkoekjes

4.0 (2 oceny)

Składniki

Aardappeldeeg

  • 600 g water
  • 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
  • 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
  • 1 ei
  • 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
  • 10 g Dijon mosterd
  • 1 tl zout
  • 1 tl gemalen zwarte peper

Champignonvulling

  • 60 g uien, gehalveerd
  • 2 teentjes knoflook
  • 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
  • 150 g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
    lub 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm)
  • 4 - 5 takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
    lub 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt
  • zure room, om op te dienen

Wartości odżywcze
na 1 stuk
Kalorie
694.2 kJ / 165.9 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
24.1 g
Tłuszcz
5.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Błonnik
3 g
Sód
455.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy