Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Aardappeldeeg
- 600 g water
- 800 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 50 - 60 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 ei
- 50 - 60 g paneermeel, en iets meer om door te wentelen
- 10 g Dijon mosterd
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen zwarte peper
Champignonvulling
- 60 g uien, gehalveerd
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie, en iets meer om te bewerken en te frituren
-
150
g verse champignons, gemengd (bv. cantharellen, boleten, oesterzwammen...), in stukken (2 cm)
lub 150 g verse champignons de Paris, in stukken (2 cm) -
4 - 5
takjes verse dille, enkel de blaadjes, grof gehakt
lub 4 - 5 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes, grof gehakt - zure room, om op te dienen
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 694.2 kJ / 165.9 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Błonnik
- 3 g
- Sód
- 455.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Russische salade
Brak ocen
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1 godz. 10 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
Brak ocen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10 Std.
Gozleme
1 godz. 40 min
Garnaal en zoete aardappel beignets
55min
Hongaarse champignonsoep
30 min
Soefganiots
2 godz.
Aardappelkoekjes
45 min