Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Gestoomde Chinese groenten
Brak ocen
Zoetzure tempé
Brak ocen
Muntthee
25min
Thaise nachos
Brak ocen
Thaise pinda kip met kokosrijst
1h
Taart met peer en brie
1h 10min
Iers sodabrood
Brak ocen
Kruiden en Cashew dip
8 Std. 10 Min
Linzenbrood
1 godz. 55 min
Quinoa salade met knapperige groenten
30 min
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50 min