Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ rode ui, (ongeveer 90 g), in helften gesneden
- 2 takjes verse bladpeterselie, alleen de blaadjes
- 2 tl ciderazijn
- 100 g extra vergine olijfolie
- 40 g citroensap, (ongeveer 1 citroen)
- 8 takjes verse basilicumbladeren, (ongeveer 10 g)
- 25 g amandelvlokken
- ¼ tl zout, naar smaak
- 1 knoflookteentje
- 500 g water
- 500 g zoete aardappelen, geschild en in stukjes gesneden (2-3 cm)
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 1 tl gemalen komijn
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gespoeld en uitgelekt (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 60 g rucola
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1824 kJ / 434.3 kcal
- Białko
- 8.8 g
- Węglowodany
- 27.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bessenschuim
10 Min
Chili non Carne
1 Std.
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Stevige linzenchili
50 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15 Min
Ontbijt gebak
40 Min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 Min
Cholent
Brak ocen
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min