Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives

Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives

4.6 12 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de petits pois frais écossés
    600 g
  • d'huile d'olive
    75 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
    20 feuilles
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de tentacules de poulpe en rondelles, cuits
    250 g
  • d'oignon rouge ciselé
    60 g
  • d'olives de Kalamata
    75 g
  • de tomates en cubes
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 384 kcal / 1601 kJ
Białko 28 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...