Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives

Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives

4.6 14 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 600 g de petits pois frais écossés
  • 75 g d'huile d'olive
  • le jus d'un citron jaune
  • 20 feuilles de basilic frais (dont 10 coupées en trois)
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de tentacules de poulpe en rondelles, cuits
  • 60 g d'oignon rouge ciselé
  • 75 g d'olives de Kalamata
  • 100 g de tomates en cubes

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 28 g
Kalorie 1601 kJ / 384 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...