Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

4.3 13 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de bulbes de fenouil coupés en morceaux
    500 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de jus de citron
    15 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées
  • de maquereaux fumés détaillés en dés
    2 filets
  • d'eau
    500 g
  • de champignons de Paris frais émincés
    300 g
  • d'amandes effilées
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 221.3 kcal / 916.5 kJ
Białko 9.3 g
Tłuszcz 16.5 g
Węglowodany 6.3 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 544.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...