Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

Salade de maquereau fumé, fenouil, champignon et amande

4.1 15 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de bulbes de fenouil coupés en morceaux
  • 30 g d'huile d'olive
  • 15 g de jus de citron
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu
  • 2 filets de maquereaux fumés détaillés en dés
  • 500 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris frais émincés
  • 40 g d'amandes effilées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 544.5 mg
Białko 9.3 g
Kalorie 916.5 kJ / 221.3 kcal
Tłuszcz 16.5 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...