Soupe de pois chiches épicée aux moules

Soupe de pois chiches épicée aux moules

4.3 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 2 gousses d'ail
  • 1 brin de romarin frais équeuté
  • 1 échalote coupée en deux
  • 20 g d'huile de piment
  • 400 g de pois chiches en conserve rincés et égouttés
  • 1 c. à café de sel
  • 1 - 2 pincées de paprika doux
  • 450 g d'eau
  • 800 g de moules fraîches, préalablement nettoyées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1 mg
Białko 31.5 g
Kalorie 1548 kJ / 370 kcal
Tłuszcz 12.3 g
Błonnik 7 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Węglowodany 33.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...