Urządzenia i Akcesoria
Paleo nachos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
220 g migdałów, blanszowanych
-
70 g siemienia lnianego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
¼ łyżeczki chili, mielonego
-
2 białka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
219 mg
Białko
11 g
Kalorie
1187.3 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Bezglutenowe ciasteczka czekoladowe z fusami po kawie
1 godz.
Chipsy z siemienia lnianego z dipem z buraków
4 godz. 50 min
Kalafiorowy podpłomyk z serkiem kremowym, cebulą, bakłażanem i boczkiem
1 godz. 20 min
Lamingtony bez pieczenia
1 godz.
Placek z mąki z ciecierzycy (farinata) z pastą z tuńczyka
1 godz. 5 min
Placki ze spiralizowanych batatów (TM6, TM7)
55 min
Ciastka z migdałami i gorzką czekoladą
40 min
Migdały w karmelu (guirlache nougat)
1 godz. 30 min
Smażone bułki chińskie
2 godz. 30 min
Razowe krakersy orkiszowe z parmezanem i słonecznikiem
50 min
Ciastka z mąki z ciecierzycy (Panisses)
40 min
Mąka migdałowa
5 min