Urządzenia i Akcesoria
Paleo nachos
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 porcji
Składniki
-
220 g migdałów, blanszowanych
-
70 g siemienia lnianego
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki kminu rzymskiego, mielonego
-
¼ łyżeczki chili, mielonego
-
2 białka
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
219 mg
Białko
11 g
Kalorie
1187.3 kJ /
283.8 kcal
Tłuszcz
24.2 g
Błonnik
6.9 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
WIECZÓR KIBICA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 min
Rösti z warzyw korzeniowych (TM6, TM7)
50 min
Chipsy z krojonych warzyw (TM6)
1 godz. 45 min
Rozmarynowo-parmezanowe krakersy z pulpy migdałowej
1 godz. 20 min
Krakersy z sezamem i makiem
40 min
Chipsy z rozmarynem i tymiankiem
2 godz.
Lody miętowe z czekoladą
8 godz. 30 min
Chipsy z obierek warzywnych i serowe kulki
1 godz. 40 min
Tost z jogurtem tahini i grzybami miso
45 min
Bezglutenowe bułki na drożdżach
2 godz.
Herbata bąbelkowa z tapioką (bubble tea)
1 godz.
Bułki orkiszowe
23 godz. 40 min