
Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady z wodą z ciecierzycy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
4 porcje
Składniki
-
50 g gorzkiej czekolady pokrojonej na kawałki
-
5 g masła
-
150 g wody z ciecierzycy, z puszki (aquafaby) (patrz wskazówka)
-
1 szczypta soli
-
1 paczuszka fixu do bitej śmietany (ok. 8 g)
-
150 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
291.8 kcal /
1220.7 kJ
Białko
3.3 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
28 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
11.3 g
Sód
74 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Kakaowy koktajl z nasionami konopi
10 min
Tarta z kasztanami, pieczarkami i żurawiną
1 godz. 15 min
Tort geoda
6 godz.
Płynące ciastka czekoladowe z herbatą matcha (lava cakes)
2 godz.
Krem klementynkowy (clementine curd)
30 min
Biscotti z pistacjami i czekoladowe łyżeczki
2 godz.
Różowe sushi z komosy ryżowej z omletem Tamago
1 godz. 20 min
Napój z orzechów laskowych
10 min
Krem z marchwi z harissą i chrupiącą ciecierzycą
55 min
Gniazdka ze spiralizowanych warzyw z duszonymi pieczarkami (TM5)
1 godz.
Galette z pulpy migdałowej z pieczonymi pomidorami
1 godz. 50 min
Kąski marchewkowo-ziemniaczane (TM6)
30 min