Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g gepelde walnoten
- 40 g extra vergine olijfolie
- 50 g Dijon mosterd
- 20 g ciderazijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes zwarte peper, gemalen
- 500 g water
- 500 g peren, geschild en in stukken
- 100 g bacon, in blokjes gesneden
- 300 g salade bladeren elke soort, versnipperd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 1803 kJ / 430 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 35 g
- Tłuszcz nasycony
- 9 g
- Błonnik
- 6.3 g
- Sód
- 702 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Virgin passievrucht mojito
10min
Komkommersalade met dille
10min
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Wintergroente en rundvlees cholent
4h 30 min
Taart met peer en brie
1h 10 min
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15 min
Vietnamese gegrilde kip met citroengras en rijst (glutenvrij)
30 min
Rudolphs Mocktail
30 min
Glutenvrije kerstfruitcake
Brak ocen
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
Graubünden gerstsoep
Brak ocen