Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1h 10min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1hod.
Kipfilets pizzaiola
55 Min
Quiche lorraine
50 Min
Gevulde groenten
1 Std. 20 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Salade met kip en spelt
1hod. 15min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Kippennoedelsoep
1h 35min