Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
- 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
- 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
- 50 g extra vergine olijfolie
- ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
- 40 g limoensap, vers geperst
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 300 g water
- 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
- zout, plus extra naar smaak
- 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
- 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
- 400 g kerstomaten, gehalveerd
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 785 kJ / 187 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 10 g
- Błonnik
- 2.2 g
Alternatywne przepisy
Appel en citroen krans
50 min
Italiaanse brunch
1 godz. 30 min
Zijden tofu cheesecake
Ninguna valoración
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Ninguna valoración
Saltimbocca met groenten en risotto Milanese
Ninguna valoración
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Mini champignon pasteitjes
1 Std. 45 Min
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 min
Hazelnootbavarois
6 Std. 40 Min
Champagne en bessen trifle
3 Std. 40 Min
Rode bietensalade
10 min