Urządzenia i Akcesoria
Siciliaanse Garnalensalade
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 porties
Składniki
-
rode uien in ringen (1-2 mm)200 g
-
rode wijnazijn naar smaak30 - 40 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes10 g
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
40 g citroensap, vers geperst, vers geperstlimoensap vers geperst40 g
-
zout½ theelepel
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
water300 g
-
grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)500 g
-
zout plus extra naar smaak
-
1 citroen, in schijfjes (2-3 mm)limoenen in schijfjes (2-3 mm)1 - 2
-
venkelknol in schijfjes (1-2 mm)200 g
-
kerstomaten gehalveerd400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
17 g
Kalorie
785 kJ /
187 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Brak ocen
Roerbak met aubergines en kofu
Brak ocen
Vegetarische bonenburger
1 godz. 20 min
Venkelsapje
10 min
Romige snijbietsoep
35 min
Groenteflan
1 godz. 35 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Borscht
50 min
Gazpacho
1 godz. 15 min
Zalmburgers
25 min