Siciliaanse garnalensalade
TM5 TM6

Siciliaanse garnalensalade

5.0 (5 ocen)

Składniki

  • 200 g rode uien, in ringen (1-2 mm)
  • 30 - 40 g rode wijnazijn, naar smaak
  • 10 g verse peterselie, enkel de blaadjes
  • 50 g extra vergine olijfolie
  • ½ teentje knoflook (opcjonalnie)
  • 40 g limoensap, vers geperst
  • ½ tl zout
  • 1 snuifje gemalen witte peper
  • 300 g water
  • 500 g grote rauwe garnalen, gepeld en het darmkanaal verwijderd (ong. 1 kg garnalen in schaal)
  • zout, plus extra naar smaak
  • 1 - 2 limoenen, in schijfjes (2-3 mm)
  • 200 g venkelknol, in schijfjes (1-2 mm)
  • 400 g kerstomaten, gehalveerd

Wartości odżywcze
na 1 portie
Kalorie
785 kJ / 187 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy