Wersje kompatybilne
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pizzadeeg
- 240 g water
- 5 g verse gist
- 1 tl suiker
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
- 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Pompoenroom
- 500 g water
- 400 g pompoen, geschild, in stukken (1-2 cm)
- 1 snuifje knoflookpoeder
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 20 g extra vergine olijfolie
Topping
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
200
g Scamorza, in plakjes (4-5 mm)
lub 200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm) - 60 g bacon (gekookt), in plakjes
- 25 g Parmezaanse kaas, in schilfers
- 10 g creme van balsamicoazijn
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 1473.3 kJ / 352.1 kcal
- Białko
- 15.3 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 396.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1h
Cholent
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Kruiden- en citroenzout
1h
Boeuf bourguignon en warme Engelse citroenpudding met citroenstroop
Brak ocen
Driekoningentaart 100% chocolade
1h 35min
Heksenvingerkoekjes
2h
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Tex-mexburger
4h 25 min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2h
Kip met warme aardappelsalade
55min