Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 50 min
8 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water240 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem400 g
-
zout1 tl
Pompoenroom
-
water500 g
-
pompoen geschild, in stukken (1-2 cm)400 g
-
knoflookpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
extra vergine olijfolie20 g
Topping
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
200 g gerookte kaas, in plakjes (4-5 mm)Scamorza in plakjes (4-5 mm)200 g
-
bacon (gekookt), in plakjes60 g
-
Parmezaanse kaas in schilfers25 g
-
creme van balsamicoazijn10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
396.6 mg
Białko
15.3 g
Kalorie
1473.3 kJ /
352.1 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
41.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Brak ocen
Pakketjes van krab in tomatensaus
45 min
Duitse brunch
1 godz. 15 min
Appel strudel
1 godz. 45 min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Brak ocen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Brak ocen
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Brak ocen
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
30 min
Vegan moussaka
1 godz. 50 min