Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g uien, gehalveerd
- 1 verse rode chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 600 g tomaten, in stukken
- 500 - 600 g ontbeende kippendijen
- 200 g water
-
2
volle tl groentebouillonpasta
lub 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 10 g verse basilicumbladeren
- 1 tl zout
- 1 tl gemalen witte peper
- 150 g droge pasta, type mini macaroni
- 100 g Kalamata olijven, ontpit
- 100 g diepgevroren doperwtjes
- verse basilicumbladeren, als afwerking
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2082.6 kJ / 497.8 kcal
- Białko
- 37.2 g
- Węglowodany
- 42.6 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.6 g
- Błonnik
- 5.7 g
- Sód
- 998.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bloemkool korma
2 Std. 20 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Rundvlees Stroganoff
1 Std.
Thaise pinda kip met kokosrijst
1 Std.
Azteca taart
1 Std.
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3 Std.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Arabische kip met couscous
45 Min
Fideuá van groenten
40 Min
Rode en groene kerstkoekjes
2 Std. 20 Min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55min