Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Magnolia Kitchen brownies
1 godz. 10 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min
Quick chicken tikka masala
35 min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5 min