Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Tomahawk steak with porcini mustard rub
1 godz. 50 min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1 godz. 35 min
Spinach and leek frittata
40 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min