Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baklava cheesecake
25 godz. 45 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Energy breakfast bars
40 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 min
Turkish borek with cacik
1 godz.
Rise and shine cereal clusters
30 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.