Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bounty slice (Noni Jenkins)
1 godz. 30 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 godz. 20 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Chocolate bean cake with coconut butter cream frosting
2 godz. 15 min
Beetroot salad
10 min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1 godz.
Peanut butter and chocolate custard
15 min
Grain free wraps
15 min
No-bake mango cheesecake
24 godz. 20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min