Urządzenia i Akcesoria
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
icing sugar30 g
-
eggs separated2
-
honey plus 1 tbsp extra to drizzle20 g
-
thickened cream40 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fresh figs cut into quarters4
-
walnuts roughly chopped2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
41.9 mg
Białko
4.4 g
Kalorie
548.8 kJ /
131.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
13.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Eggs Benedict and corn muffins
1 godz. 15 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Chilli crunch (TM6)
30 min
Gail Kordic's Caramel oranges with sabayon (TM6)
50 min
Hazelnut banana bread
1 godz. 15 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55 min
Beetroot carpaccio with burrata
1 godz. 25 min
Prawn and saffron arancini
25 godz.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Rosemary and thyme polenta chips
1 godz.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min