Urządzenia i Akcesoria
Green bread and mushrooms (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
ham salt reduced lean50 g
-
eggs4
-
full cream milk120 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
spring onions/green onions cut into pieces4
-
seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)4 slices
-
extra virgin olive oil spray
-
fresh portobello mushrooms (460 g), large4
-
Dijon mustard2 tsp
-
sweet paprika to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to serve2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
265 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1525 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
30.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom and kale risotto
55 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Vegetarian nuggets
30 min