Green bread and mushrooms (Diabetes)

Green bread and mushrooms (Diabetes)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • ham salt reduced lean
    50 g
  • eggs
    4
  • full cream milk
    120 g
  • fresh baby spinach leaves
    60 g
  • spring onions/green onions cut into pieces
    4
  • seeded wholemeal bread (40 g each), thick (seeTips)
    4 slices
  • extra virgin olive oil spray
  • fresh portobello mushrooms (460 g), large
    4
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • sweet paprika to taste
  • ground black pepper to taste
  • fresh flat-leaf parsley chopped, to serve
    2 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 265 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1525 kJ / 365 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Węglowodany 30.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...