Urządzenia i Akcesoria
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 - 700 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus an extra ¼ tsp2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil to fry and grease
-
garlic clove1
-
sun dried tomatoes drained80 g
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
turkey mince500 g
-
sauce of choice (mayo, guacamole and Sriracha®)8 tbsp
-
mixed leaf salad50 g
-
cheddar cheese8 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.7 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
2898.6 kJ /
692.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Family Meatloaf
1 godz. 10 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
Brak ocen
Little citrus puddings (Diabetes)
24 godz. 30 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min