Urządzenia i Akcesoria
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 - 700 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus an extra ¼ tsp2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil to fry and grease
-
garlic clove1
-
sun dried tomatoes drained80 g
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
turkey mince500 g
-
sauce of choice (mayo, guacamole and Sriracha®)8 tbsp
-
mixed leaf salad50 g
-
cheddar cheese8 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.7 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
2898.6 kJ /
692.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Mole verde with chicken
1 godz.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Tuatua fritters
45 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min