Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 Min
Green pea and feta hummus wraps
10 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 Min
Gluten free lentil wraps
3 Std. 40 Min
Vegetable Massaman curry
45 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Salt-free vegetable stock paste (Diabetes)
55 Min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 Min
Bulghur and lentil soup
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Greek cabbage salad
5 Min
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50 Min