Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Vegan Oyster Mushroom Soup
40 min
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Chunky mixed vegetable soup
50 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Brown rice
50 min
Zucchini cheddar slice
45 min