Urządzenia i Akcesoria
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
74.3 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
1692.5 kJ /
405 kcal
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
50.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Traditional minestrone
45 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Gluten Free Vegan Spiralized Vegetable Pizza
45 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min