Urządzenia i Akcesoria
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Millet-stuffed cabbage rolls
-
250 g bulghur wheatmillet250 g
-
water1200 g
-
savoy cabbage leaves (6 large leaves or 12 small leaves)6 - 12
-
brown onions cut into halves180 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms (e.g. button, wild, shiitake)200 g
-
unsalted butter20 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
-
ground black pepper½ - ¾ tsp
Sauce
-
unsalted butter30 g
-
pouring (whipping) cream80 g
-
salt½ - ¾ tsp
-
ground black pepper¼ - ½ tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1185 kJ /
283 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
5 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Slow cooked chickpeas (TM5)
26 godz. 5 min
Baba ghanoush
1 godz.
Mashed pea and corn slice
40 min
Eggplant with burghul
55 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Mushroom quinotto
30 min
Breakfast sausages
1 godz. 5 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Millet cashew stir-fry
30 min