Urządzenia i Akcesoria
Sauerkraut salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 sprigs
-
spring onions/shallots cut into pieces (approx. 3 cm)2
-
carrots cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
apples cored and cut into pieces (approx. 3 cm)200 g
-
sauerkraut (see Tips)600 g
-
orange juice only (optional)1
-
grapeseed oil2 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
chia seeds (optional)1 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1296.8 mg
Białko
4.5 g
Kalorie
604 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
4.8 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
0.5 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Chopped vegetable salad
10 min
Raw pineapple and turmeric cake
5 godz. 20 min
Hunters' stew
1 godz.
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Pink scramble
15 min
Ukrainian borscht
35 min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min