Kimchi queso dip
TM6 TM5

Kimchi queso dip

4.7 (11 ocen)

Składniki

Soaking

  • 100 g raw cashews (see Tips)
  • ½ tsp salt
  • filtered water, for soaking

Dip

  • 250 g plant-based milk of choice
  • 20 g nutritional yeast (see Tips)
  • ½ tsp smoked paprika
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 1 tbsp tapioca starch
  • 120 g kimchi (see Tips)
  • 1 garlic clove
  • ½ tsp ground cumin
  • 1 tsp chipotle chilli in adobo sauce (see Tips)
  • ¼ tsp onion powder
  • 1 jalapeño chilli, cut into thin slices, for garnish
  • red capsicum, finely diced, for garnish
  • tortilla chips or vegetable crudités, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
617.4 kJ / 147 kcal
Białko
5.6 g
Węglowodany
9.9 g
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy