Urządzenia i Akcesoria
Kimchi queso dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
6 portions
Składniki
Soaking
-
raw cashews (see Tips)100 g
-
salt½ tsp
-
filtered water for soaking
Dip
-
plant-based milk of choice250 g
-
nutritional yeast (see Tips)20 g
-
smoked paprika½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
tapioca starch1 tbsp
-
kimchi (see Tips)120 g
-
garlic clove1
-
ground cumin½ tsp
-
chipotle chilli in adobo sauce (see Tips)1 tsp
-
onion powder¼ tsp
-
jalapeño chilli cut into thin slices, for garnish1
-
red capsicum finely diced, for garnish
-
tortilla chips or vegetable crudités, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
5.6 g
Kalorie
617.4 kJ /
147 kcal
Tłuszcz
9.7 g
Błonnik
2.8 g
Węglowodany
9.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Bircher muesli
12 godz. 10 min
Baharat spice mix
5 min
Za'atar seasoning
5 min
Date and tamarind chutney
8 godz. 50 min
Dukkah
25 min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Traditional hommus
25 godz. 5 min
Colourful quinoa salad
40 min