Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and kale risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.1 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Kale mash
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min