Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and kale risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.1 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1 godz.
Beetroot risotto
35 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min