Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and kale risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.1 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan bean soup
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Salt cod gratin
50 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Spinach and leek frittata
40 min
Zucchini cheddar slice
45 min