Urządzenia i Akcesoria
Mushroom and kale risotto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
2 portions
Składniki
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
203.1 mg
Białko
18.7 g
Kalorie
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Tłuszcz
18.2 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
68.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Versatile smooth soup
45min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1h
Carrot cake overnight oats (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Zucchini cheddar slice
45min