Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce

Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce

3.9 18 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
7 portions

Składniki

Eggplant "Meatballs"
  • olive oil to rub eggplant
  • eggplant (large, approx. 9 oz)
    1
  • dried porcini mushrooms
    1 oz
  • water
    8 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces
    3 oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • garlic cloves
    2
  • parsley leaves and tender stems
    5 sprigs
  • fresh basil leaves
    10
  • bread crumbs
    6 oz
  • large egg
    1
  • salt
    ¼ tsp
  • pine nuts
    3 oz
Hazelnut Romesco
  • hazelnuts
    5 oz
  • Parmesan cheese cut into pieces, plus extra, shaved, to garnish
    ½ oz
  • roasted red peppers canned or bottled, drained, cut into pieces
    5 oz
  • tomatoes cut into pieces
    4 ½ oz
  • olive oil
    2 oz
  • garlic cloves
    2
  • parsley leaves and tender stems
    10 sprigs
  • water
    6 oz
  • apple cider vinegar
    1 tbsp
  • paprika
    1 tsp
  • ground cayenne pepper to taste
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • zucchini (approx. 7 oz)
    1 - 2
    6 oz vegetable spirals, (zucchini)
  • carrots (approx. 12 oz)
    5 - 6
    10 oz vegetable spirals, (carrots)

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 477 kcal / 1996 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 35 g
Węglowodany 33 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...