Urządzenia i Akcesoria
Lentil Loaf
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 slices
Składniki
-
5 oz dried brown lentilsdried green lentils5 oz
-
water divided32 oz
-
fine sea salt plus ¼ tsp, to taste, divided2 oz
-
cremini mushrooms halved5 oz
-
yellow onions quartered (approx. ½ medium onion)3 oz
-
carrots cut into pieces (approx. 1 carrot)2 oz
-
celery cut into pieces (approx. 2 stalks)2 oz
-
garlic cloves2
-
olive oil1 oz
-
bread crumbs1 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
brown rice flour1 oz
-
sunflower seeds1 oz
-
tomato paste1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
dried oregano1 ½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried red chili flakes1 pinch
-
vegetable stock paste1 heaping tsp
-
ketchup4 ½ oz
-
balsamic vinegar1 oz
-
maple syrup½ oz
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
2427.5 mg
Białko
6.9 g
Kalorie
745.7 kJ /
178.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
3.6 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
27.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Kale Polenta Fries
1 godz. 10 min
Greek Vegetables
1 godz.
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Carrot Hummus
15 min
Black Beans
30 min
Risotto with Broccolini
35 min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1 godz. 40 min
Black Bean Dip
5 min
Black Bean Walnut Patties
35 min
Hummus (Ilan Hall)
9 godz. 5 min
Lentil Mushroom Stroganoff
55 min