
Urządzenia i Akcesoria
Velouté de châtaigne
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
de châtaignes cuites et pelées720 g
-
de céleri-rave coupé en morceaux100 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts½ c. à café
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
cube de bouillon de volaille émietté1
-
d'eau1200 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.20 g
-
de noix de muscade en poudre (opcjonalnie) à ajuster en fonction des goûts4 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
228 kcal /
963 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
44 g
Błonnik
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Soupes d'hiver
10 Przepisów
Francja
Francja