Crème d'endive au colombo

Crème d'endive au colombo

3.9 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 600 g d'eau
  • 450 g d'endives coupées en morceaux
  • 60 g de blanc de poireau coupé en morceaux
  • 100 g de pomme de terre coupée en morceaux
  • 2 c. à café d'épices à colombo
    2 c. à café de curry en poudre, doux
  • 150 g de lait de coco
  • 160 g de lait demi-écrémé
  • 1 c. à soupe de fromage frais type St Môret®
  • 1 - 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre noir moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.8 g
Kalorie 635 kJ / 151 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...