
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho de betterave
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
gousse d'ail1
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
betteraves cuites et coupées en tronçons500 g
-
de concombre coupé en rondelles100 g
-
de fromage blanc nature 30% m.g.150 g
-
de ciboulette fraîche ciselée10 g
-
de vinaigre balsamique2 c. à soupe
-
de sel à ajuster en fonction des goûts1 c. à café
-
poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 g
-
glaçons8
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
60 kcal /
252 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
7.1 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja