![Gaspacho de betterave Gaspacho de betterave](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/F33F46BE-64C1-4817-BFB7-816FA5015D73/Derivates/A7B14814-8493-40E7-BE02-54401397D2DF.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g betteraves, cuites et coupées en tronçons
- 100 g de concombre, coupé en rondelles
- 150 g de fromage blanc nature, 30% m.g.
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho de melon
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15 min
Gaspacho de tomate
20 min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Gaspacho et sorbet tomate basilic
2 Std. 30 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Soupe de melon vanillée à la menthe
5 min
Soupe froide au concombre
1 Std.
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12 Std.