Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 gousse d'ail
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 500 g betteraves, cuites et coupées en tronçons
- 100 g de concombre, coupé en rondelles
- 150 g de fromage blanc nature, 30% m.g.
- 10 g de ciboulette fraîche, ciselée
- 2 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 g poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 8 glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 252 kJ / 60 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 7.1 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 Min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 Min
Soupe froide pomme-betterave
30min
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho de melon
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Verrines printanières
25 Min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min