Urządzenia i Akcesoria
Anchoïade
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
20 portions
Składniki
-
2 gousses d'ail
-
170 g de filets d'anchois à l'huile égouttés (200 g non égouttés)
-
4 pincées de poivre fraîchement moulu à ajuster en fonction des goûts
-
10 g de vinaigre de vin
-
80 g de pain de mie blanc
-
150 g d'huile d'olive
-
100 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.6 g
Kalorie
395 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tapenade
10 min
Tapenades variées
10 min
Tapenade de Marseille
15 min
Panisses
30 min
Aïoli traditionnel
10 min
Panisses marseillaises
3 godz.
Tapenade
10 min
La socca
40 min
Caviar d'aubergine "express"
20 min
Pompes à l'huile
3 godz.
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2 godz.
Pissaladière
2 godz. 10 min