
Urządzenia i Akcesoria
Soupe de panais
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
gousse d'ail1
-
de panais coupé en morceaux700 g
-
d'eau800 g
-
cube de bouillon de volaille1
-
de cumin en poudre2 pincées
-
de curcuma en poudre2 pincées
-
de piment de Cayenne en poudre1 pincée
-
de crème fraîche50 g
-
de persil frais ciselés3 brins
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
184 kcal /
768 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les soupes
50 Przepisów
Francja
Francja