Vichyssoisse con pasta

Vichyssoisse con pasta

3.9 19 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 raciones

Składniki

  • 400 g de puerro en trozos (5 cm)
  • 70 g de mantequilla
  • 2 dientes de ajo
  • 50 g de chalotas en mitades
  • 180 g de patata en trozos (3 cm)
  • 50 g de vino blanco
  • 550 g de caldo de verduras
  • 3 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de nata
  • 150 g de pasta corta seca
  • 1 cucharada de perejil fresco picado

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 4 raciones

Sód 244.4 mg
Białko 33.8 g
Kalorie 7878.4 kJ / 1883 kcal
Tłuszcz 97.6 g
Błonnik 18.2 g
Tłuszcz nasycony 59.5 g
Węglowodany 217.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...