Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de puerro en trozos (5 cm)
- 70 g de mantequilla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de chalotas en mitades
- 180 g de patata en trozos (3 cm)
- 50 g de vino blanco
- 550 g de caldo de verduras
- 3 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de nata
- 150 g de pasta corta seca
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 4 raciones
- Kalorie
- 7878.4 kJ / 1883 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 217.3 g
- Tłuszcz
- 97.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 59.5 g
- Błonnik
- 18.2 g
- Sód
- 244.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de brócoli al gorgonzola con picatostes
40 Min
Crema de brócoli con gorgonzola y picatostes crujientes
1h
Crema de puerro con parmesano
45 min
Crema San Germán
40 Min
Crema verde con ojos ¡¡¡espeluznante!!!
30 min
Sopa de patata al curry
45 min
Crema de calabaza con raviolis
35min
Risotto con calabaza y roquefort
45 min
Crema de batata con chips
40 Min
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1h 30 min
Risotto con calabacín y beicon
35min
Risotto de setas al cava
35min