Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor

Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor

4.1 107 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de lomo de salmón fresco
  • 3 pellizcos de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 20 g de aceite de oliva
  • 120 g de cebolla en trozos
  • 600 g de lombarda en trozos de 5 cm
  • 200 g de patata pelada en trozos
  • 1 manzana (sin semillas) en trozos
  • 400 g de caldo de verduras
  • 1 - 2 chorritos zumo de limón
  • 1 - 2 ramitas perejil fresco (solo las hojas)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 251.5 mg
Białko 19.1 g
Kalorie 1014 kJ / 242 kcal
Tłuszcz 12.5 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 13.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...