Pollo al brandy con ciruelas y piñones

Pollo al brandy con ciruelas y piñones

4.2 41 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 6 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 100 g de tomate triturado en conserva
  • 1000 g de contramuslos de pollo sin piel con hueso
  • 230 g de brandy
  • 50 g de piñones
  • 50 g de ciruela pasa sin hueso

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 181.7 mg
Białko 34.7 g
Kalorie 1888 kJ / 451 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...