![Coliflor con salsa de coliflor Coliflor con salsa de coliflor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6052d4bbec920cd0d2b81d3197bcf748/Derivates/6f391ee81b7d00afef65dbd74bd3f834ee54639c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de coliflor y patatas
- 750 g de agua
- 350 g patatas en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 600 g de ramilletes de coliflor
Salsa de coliflor
- 30 g de zumo de limón
- 150 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de mostaza
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de aceitunas negras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 499.3 mg
Alternatywne przepisy
Huevos rellenos de aguacate y atún
55 min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30 min
Ensalada de lombarda con higos secos y gorgonzola
10 min
Pastel de calabacín y bonito
1 godz.
Pastel de bimi® (broccolini)
1 Std. 45 Min
Lombarda a la naranja con albóndigas de pavo
50min
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min
Sopa de repollo
45 min
Zoodles de calabacín con pollo y queso
30 min
Brócoli con salsa de garbanzos
30 min
Bacalao en salsa de tomate
30 min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 min