Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cocción de coliflor y patatas
- 750 g de agua
- 350 g patatas en trozos (aprox. 2-3 cm)
- 600 g de ramilletes de coliflor
Salsa de coliflor
- 30 g de zumo de limón
- 150 g de queso cremoso
- 1 cucharadita de mostaza
- 25 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de aceitunas negras
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Białko
- 6.9 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.3 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 499.3 mg
Alternatywne przepisy
Ensalada de patata y coliflor
1h 30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Tortilla de clara de huevo con calabacín
30 min
Asadillo de judías verdes
40 Min
Coliflor gratinada
50min
Ensaladilla de coliflor asada en pan de hamburguesa
3h
Sorbete de calabacín y limón
5 Min
Coliflor templada con vinagreta de maíz, pimiento y encurtidos
30 min
Rollitos de berenjena con crema de zanahoria
15h 5min
Ensalada de patatas con vinagreta de hierbas
45 min
Pastel de patata con acelgas y bacalao
1h 15min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min