Wersje kompatybilne
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de ramilletes de coliflor
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 4 huevos
-
150
g de queso emmental en trozos
lub 150 g de queso cheddar en trozos
Salsa de calabacín y yogur
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de calabacín con piel en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 yogur griego
- 2 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 332.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Pudin de brócoli
1 Std.
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1 Std.
Gratinado de brócoli, pera y pasta con queso azul
1 Std.
Bolitas de coliflor con salsa de tomate y beicon
1 Std.
Coliflor con salsa de coliflor
30 min
Brócoli dorado con salsa de atún
20 Min
Pastel de queso con jamón y brócoli
45 Min
Bocados de coliflor y queso
45 Min
Coliflor y huevos duros gratinados
35 min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Gratinado de brócoli, champiñón y jamón con crumble de frutos secos
1 Std. 30 Min