Wersje kompatybilne
Coliflor y brócoli gratinados con salsa de calabacín y yogur
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de agua
- 500 g de ramilletes de coliflor
- 500 g de ramilletes de brócoli
- 4 huevos
-
150
g de queso emmental en trozos
lub 150 g de queso cheddar en trozos
Salsa de calabacín y yogur
- 150 g de cebolla en trozos
- 200 g de calabacín con piel en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 yogur griego
- 2 yemas de huevo
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 994 kJ / 237 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 332.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brócoli y patatas con salsa de queso
30min
Pudin de brócoli
1 Std.
Brócoli dorado con salsa de atún
20 Min
Coliflor a la parmesana
40min
Coliflor gratinada con carne al estilo italiano
1 Std.
Milhojas de berenjena con paté ibérico, setas y Torta del Casar
55 min
Pimientos rellenos con salsa de tomate
2h 15min
Milhojas de verduras
1 Std. 30 Min
Pasta de lenteja roja con berenjena asada y langostinos
1 Std. 15 Min
Pastel de bimi® (broccolini)
1h 45min
Coliflor y huevos duros gratinados
35min
Coliflor Mac and Cheese
1h 40min