
Urządzenia i Akcesoria
Gratin de carotte, patate douce et châtaigne, crème au roquefort
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
de carottes coupées en tronçons650 g
-
de patates douces coupées en cubes de 2 cm700 g
-
de pruneaux dénoyautés coupés en deux60 g
-
de châtaignes cuites et pelées200 g
-
de noix concassées30 g
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
-
de lait50 g
-
de poivre moulu2 pincées
-
de roquefort coupé en morceaux (voir "Conseil(s)")150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
518.3 kcal /
2162.3 kJ
Białko
14.5 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
49.8 g
Błonnik
13 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
666.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°33
47 Przepisów
Francja
Francja