Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois

Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois

4.1 102 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • de petits pois surgelés
    300 g
  • de courgettes en petits dés
    400 g
  • pommes de terre farineuses en dés
    2
  • de filets de merlu
    500 g
  • huile d'olive pour le plat
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de curry en poudre
    1 c. à café
  • d'amandes effilées
    40 g
  • de chapelure
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 368 kcal / 1545 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...