Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois

Parmentier de merlu, purée de courgettes et petits pois

4.1 107 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 300 g de petits pois surgelés
  • 400 g de courgettes en petits dés
  • 2 pommes de terre farineuses en dés
  • 500 g de filets de merlu
  • huile d'olive pour le plat
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à café de curry en poudre
  • 40 g d'amandes effilées
  • 2 c. à soupe de chapelure
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 32 g
Kalorie 1545 kJ / 368 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...