Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons

Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons

4.2 77 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de potimarron en tranches
  • du sel + 1 pincée pour la béchamel
  • du poivre moulu
  • 250 g de champignons de Paris frais émincés
  • 500 g d'eau
  • 250 g de mozzarella
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 400 g d'épinards frais hachés
  • 500 g de lait
  • 60 g de farine
  • 40 g de beurre en morceaux
  • 1 pincée de noix de muscade fraîchement râpée
  • 12 feuilles de lasagne précuites
  • 50 g de noisettes grossièrement hachées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 33 g
Kalorie 2959 kJ / 708 kcal
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...