Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons

Lasagne au potimarron, aux épinards et aux champignons

4.2 71 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de potimarron en tranches
    500 g
  • du sel + 1 pincée pour la béchamel
  • du poivre moulu
  • de champignons de Paris frais émincés
    250 g
  • d'eau
    500 g
  • de mozzarella
    250 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • d'épinards frais hachés
    400 g
  • de lait
    500 g
  • de farine
    60 g
  • de beurre en morceaux
    40 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 pincée
  • de lasagne précuites
    12 feuilles
  • de noisettes grossièrement hachées
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 708 kcal / 2959 kJ
Białko 33 g
Tłuszcz 37 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...