Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)

3.7 10 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

Winter Veg Mash
  • turnip peeled and cut into pieces (3 cm)
    400 g
  • carrot cut into pieces (3 cm)
    320 g
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
    1 tsp
  • water
    50 g
  • ground nutmeg to taste
  • ground black pepper to taste
Pork and Prune Stew
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • garlic clove
    1
  • pickling onions (approx. 360 g)
    12
  • red wine
    60 g
  • wholemeal plain flour
    2 tbsp
  • carrots trimmed and sliced
    2
  • fresh sage leaves plus extra to serve
    2 tbsp
  • Vegetable stock paste salt-free (see Tip)
    2 tsp
  • water
    500 g
  • broccoli cut into florets
    400 g
  • pork fillet cut into cubes (3 cm)
    500 g
  • ground black pepper to taste
  • dried pitted prunes
    60 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 385 kcal / 1610 kJ
Białko 39.3 g
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 29 g
Błonnik 17.3 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Sód 199.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...