Urządzenia i Akcesoria
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
zucchini trimmed160 g
-
carrot peeled and trimmed140 g
-
Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube120 g
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube2
-
onion cut into halves50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste½ tsp
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
canned kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
tomato paste20 g
-
taco shells6
-
fresh coriander leaves only, chopped½ bunch
-
crème fraîche to serve100 g
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges, to serve1
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
575 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
1163.2 kJ /
278 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
7.4 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
28.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter)
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Sweet potato lentil pie
50 min