Urządzenia i Akcesoria
Fennel, date and nut bread
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 slices
Składniki
Nut paste
-
macadamia oil (see Tips)55 g
-
raw almonds400 g
-
pumpkin seeds100 g
-
sunflower seeds100 g
-
sesame seeds60 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
caster sugar (optional)1 tbsp
Bread
-
oil for greasing
-
pitted Medjool dates120 g
-
dried figs cut into halves70 g
-
fennel seeds1 tsp
-
eggs4
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
slivered almonds for garnishing (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
197.1 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2332.6 kJ /
555.3 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
7.7 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric, lemon and ginger tea
20 min
Crunchy carrot salad
10 min
Beetroot salad
10 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Gluten free fruit and nut loaf
55 min
Sun-dried tomato and pepita bread
2 godz.
Pumpkin, carrot and herb bread
1 godz. 30 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Colourful quinoa salad
40 min