Millet cashew stir-fry
TM6 TM5

Millet cashew stir-fry

3.8 (20 ocen)

Składniki

  • 2 ½ tbsp tamari, gluten free (see Tips)
  • 2 tbsp pure maple syrup
  • 1 tbsp gluten free cornflour
  • 1 lime (zest of half a lime, juice of whole lime)
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 150 g fresh bean sprouts
  • 200 g millet, rinsed and drained
  • 380 g filtered water
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 1 - 2 fresh long red chilli, trimmed and cut into halves, deseeded if preferred
  • 2 garlic cloves
  • 2 ½ cm piece fresh ginger, peeled
  • 120 g carrot, cut into pieces (2 cm)
  • 120 g cabbage, cut into pieces (3 cm)
  • 100 g cashews
  • 1 red onion (approx. 120 g), cut into thin slices
  • 2 capsicums, cut into thin slices
  • 227 g canned water chestnuts, cut into thin slices

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2178.9 kJ / 518.8 kcal
Białko
15.2 g
Węglowodany
62.8 g
Tłuszcz
20.4 g
Błonnik
13.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy