
Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Białko
16.7 g
Tłuszcz
43.5 g
Węglowodany
16.6 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Sód
660.2 mg