Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)

Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • plum tomatoes
    200 g
  • aubergine washed, ends removed, halved lengthways
    160 g
  • fine sea salt plus ¼ tsp
    2 pinches
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • walnut halves
    25 g
  • garlic clove
    1
  • fresh basil leaves
    50 g
  • olive oil
    100 g
  • goat's cheese, soft thinly sliced
    200 g
  • dried oregano
    4 pinches
  • honey
    50 g
    agave syrup
  • white wine vinegar
    40 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 515.6 kcal / 2157.4 kJ
Białko 16.7 g
Tłuszcz 43.5 g
Węglowodany 16.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 660.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...