Urządzenia i Akcesoria
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
agave syruphoney50 g
-
white wine vinegar40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
660.2 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Tłuszcz
43.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
13.6 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Pesto Bread Rolls
1 godz. 15 min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 min
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50 min
Lamb Rump with Pommes Anna and Aubergine Purée
2 godz.
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 godz. 15 min
Plum Clafoutis (TM5)
1 godz. 15 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1 godz.
Speedy Bassara
25 min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 min