Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.3 46 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 529.6 kcal / 2215.7 kJ
Białko 17.7 g
Tłuszcz 14.8 g
Węglowodany 79.3 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Sód 601 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...