Urządzenia i Akcesoria
Fennel Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
601 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 Std.
Creamy White Beans and Leeks
20 Min
Asparagus Risotto
45 Min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Courgette and Feta Risotto
30 Min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45 Min
Mushroom and Cannellini Bean Soup
35 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45 Min
Pea and Mint Risotto
40 Min
Mushroom Risotto
30 Min