Urządzenia i Akcesoria
Fennel Risotto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)50 g
-
fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves500 g
-
unsalted butter40 g
-
water200 g
-
fine sea salt2 pinches
-
dry white wine100 g
-
Carnaroli rice (18 minute cooking time)320 g
-
liquid vegetable stock, hotchicken stock hot800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
601 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2215.7 kJ /
529.6 kcal
Tłuszcz
14.8 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
79.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy White Beans and Leeks
20min.
Asparagus Risotto
45min.
Puy Lentil and Sausage Casserole
45min.
Salmon and Fennel Risotto
25min.
Springtime Risotto
55min.
Pear and Gorgonzola Risotto
30min.
Pea and Mint Risotto
40min.
Potato and Celeriac Gratin
1hod. 10min.
Mushroom Risotto
30min.
Celeriac and Apple Soup
55min.
Beetroot, Thyme and Goat's Cheese Risotto
45min.
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1hod.