Fennel Risotto

Fennel Risotto

4.2 49 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    50 g
    vegetarian hard cheese, cut in pieces (3 cm)
  • fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
    500 g
  • unsalted butter
    40 g
  • water
    200 g
  • fine sea salt
    2 pinches
  • dry white wine
    100 g
  • Carnaroli rice (18 minute cooking time)
    320 g
  • chicken stock hot
    800 g
    liquid vegetable stock, hot

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 601 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 2215.7 kJ / 529.6 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 7.2 g
Tłuszcz nasycony 8.2 g
Węglowodany 79.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...