Fennel Risotto
TM6 TM5 TM31

Fennel Risotto

4.3 ( 45 ocen )

Składniki

  • 50 g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    lub vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm)
  • 500 g fennel bulb fresh, thinly sliced and leaves
  • 40 g unsalted butter
  • 200 g water
  • 2 pinches fine sea salt
  • 100 g dry white wine
  • 320 g Carnaroli rice (18 minute cooking time)
  • 800 g chicken stock hot
    lub liquid vegetable stock hot

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
529.6 kcal / 2215.7 kJ
Białko
17.7 g
Tłuszcz
14.8 g
Węglowodany
79.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
601 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy