Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1466.7 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
2263 kJ /
540.9 kcal
Tłuszcz
23.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 Min
Crispy Smashed Potato Salad
1 Std. 30 Min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 Min
Vegetarian Medallions
1 Std. 10 Min
Gnocchi with Courgettes
20 Min
Fish and Avocado Loaf
2 Std.
Tzatziki
20 Min
Guacamole
5 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Black Bean and Avocado Wrap
15 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min