
Urządzenia i Akcesoria
Gnocchi with Courgettes (TM5)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Gnocchi Dough
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
floury potatoes (e.g. Maris Piper), cut in pieces that fit through mixing bowl lid (see tip)700 g
-
water1400 g
-
plain flour150 g
-
medium egg1
-
fine sea salt plus 0.5 tsp1 - 2 pinches
-
plain flour plus extra for dusting
-
water for cooking gnocchi
Courgettes
-
courgettes ends removed300 g
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fresh sage leaves10 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 pinches
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
540.9 kcal /
2263 kJ
Białko
19.1 g
Tłuszcz
23.8 g
Węglowodany
64 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
11.9 g
Sód
1466.7 mg